Ευχές Χριστουγέννων για εσάς και όλους όσους αγαπάτε…

Ευχες ΧριστουγεννιατικεςΕυχές Χριστουγεννιάτικες. Πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες Ευχές για εσάς και όλους όσους αγαπάτε…

– Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το Ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά!

– Ας γίνει φέτος η ψυχή μας η φάτνη που θα γεννηθεί η αγάπη και η ειρήνη.

– Το πιο λαμπρό αστέρι των Χριστουγέννων το έχω δίπλα μου. Χρόνια πολλά, αστέρι μου!

– Ας είναι κάθε αστέρι μια ευχή μας για να ΄ναι ο ουρανός πιο λαμπερός και μόνο φως να υπάρχει στη ζωή μας.

– Ας ευχηθούμε ότι το νέο έτος θα κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα και θα σκορπίσει ευτυχία και υγεία.

– Εύχομαι η μαγεία των Χριστουγέννων να μας αγγίξει και να μας δώσει αυτό που χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχισμένοι.

– Η Γέννησή του Χριστού ας σημάνει την αρχή για μια καλύτερη ζωή γεμάτη αλήθεια και φως. Τις καλύτερες ευχές για τα φετινά Χριστούγεννα http://www.poly-gelio.gr/%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B5%CF%82-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CF%89%CE%BD/.

– Η γέννηση του Χριστού ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.

– Οι μέρες των Χριστουγέννων ας μεταφέρουν την μαγεία τους στο σπίτι σας και ο Άγιος Βασίλης ας εκπληρώσει τις ευχές όλων σας.

– Σου εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να σημάνουν την γέννηση μιας ονειρεμένης για εσένα ζωής και ένα άστρο να φωτίζει το πρόσωπό σου για πάντα.

– Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα σήμερα να περάσεις κοντά σε αυτούς που αγαπάς κι ότι ποθήσεις να χεις.

– Το φωτεινό άστρο των Χριστουγέννων, οδήγησε τους 3 μάγους στον Χριστό. Ας οδηγήσει και εσάς σε μια ζωή ευτυχισμένη με πολύ αγάπη, ζεστασιά, υγεία και επαγγελματική επιτυχία.

– Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία, Όνειρα, Χαμόγελα, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες… είναι μερικές μόνο από τις ευχές μας για τα φετινά Χριστούγεννα και τη νέα Χρονιά που πλησιάζει. Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά http://www.poly-gelio.gr/%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%82/!

Πηγἠ: poly gelio

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.